Bestellijst

Over ons

Al meer dan 30 jaar bewijst Rokoma een betrouwbare toeleverancier te zijn voor de maakindustrie, met een focus op het leveren van hoogwaardige producten en diensten in verschillende essentiële industriële sectoren.

Rokoma heeft zich gespecialiseert in verschillende kerngebieden die essentieel zijn voor de efficiënte werking van de maakindustrie.

  • 30+ Jaar ervaring
  • 10.000+ Standaard producten
  • Direct online bestellen
  • Maatwerk mogelijk
  • Kwalitatief hoogwaardige producten

Grondstoftransport: Wij begrijpen het belang van een naadloze en betrouwbare grondstofstroom in de productieprocessen. Daarom leveren we geavanceerde oplossingen voor grondstoftransport die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Verwarmingstechnieken: In een sector waar temperatuurregeling cruciaal is voor het behalen van optimale productieresultaten, biedt Rokoma een uitgebreid assortiment aan verwarmingstechnologieën en -oplossingen die voldoen aan de meest veeleisende industriële behoeften.

Meet- en regelapparatuur: Precisie is de sleutel tot succes in de maakindustrie. Daarom leveren wij geavanceerde meet- en regelapparatuur van topkwaliteit, ontworpen om nauwkeurige controle en monitoring te bieden over een breed scala aan productieprocessen.

Officieel Dynisco Dealer: Als trotse officiële dealer van Dynisco voor de Benelux, brengt Rokoma de meest geavanceerde technologieën op het gebied van druk- en temperatuurmeting naar onze gewaardeerde klanten. Met de hoogwaardige producten van Dynisco bieden wij oplossingen die de prestaties, betrouwbaarheid en efficiëntie van productieprocessen verbeteren.

Wat je van Rokoma mag verwachten

Onze bedrijfscultuur weerspiegelt zich in onze oplossingsgerichtheid. Wij zijn niet alleen verkopers van techniek, maar ook probleemoplossers. Uw uitdagingen zijn onze motivatie om innovatieve manieren te vinden om uw doelen te bereiken.

Als klant van Rokoma profiteer je niet alleen van onze technische knowhow, maar ook van onze gedreven mensen. Onze mensen streven voortdurend naar het bieden van de optimale oplossing voor jullie toepassing, met inachtneming van budget, planning en operationele vereisten. Onze focus ligt altijd op: efficiëntie, betrouwbaarheid en innovatie, wij trachten ten alle tijde naast het leveren van kwalitatief, hoogwaardige producten ook actief mee te denken met jullie productieproces(sen). Waar nodig doen we voorstellen om deze te optimaliseren.

Het team

Bij ons familiebedirjf draait het om meer dan alleen werk. We zien onszelf niet alleen als collega's, maar als partners die elkaar aanvullen, helpen en van elkaar leren. Deze open sfeer stimuleert creativiteit en helpt ons om samen met u te groeien. We zijn ervan overtuigd dat samenwerking op gelijk niveau, onderling en met u de sleutel is tot gezamenlijke groei.

Onze specialisten

Mark Brood

Binnendienst / Sales

mark@rokoma.com

 

 

Lotte Teeuwen

Binnendienst / Magazijn

lotte@rokoma.com

 

 

Eric Dekkers

Technische Dienst

 

 

 

Regina Voll

Financiën

regina@rokoma.com

Frans Welmers

Marketing

frans@rokoma.com