Bestellijst

Dynisco Polymeer Test- & Analyseapparatuur

Laboratory Capillary Rheometer (LCR)

Rokoma B.V. is officieel verdeler voor Dynisco in Nederland en Belgie.

  • Verhoogd snelheids- en krachtbereik
  • Geheel digitale kalibratie
  • LAB KARS, geavanceerde reologie software

Dynisco Laboratory Capillary Rheometer (LCR)

Veelzijdig

De nieuwe Lc7000-seroe Capillary Rheometers bieden veel nieuwe functies. Ze zijn geschikt aan de eisen om te voldoen welke in een 24 uurs productie omgeving worden gesteld en daarbij het hoogst mogelijke niveau van nauwkeurigheid, reproduceerbaarheid en gevoeligheid te behouden. De LCR serie rheometers zijn veelzijdig en daarnaast makkelijk te gebruiken en bieden de meest geavanceerde materiaal karakteristieken, data-analyses en rapportage mogelijkheden. 

Geavanceerde software

LAB KARS ("Kayeness Advanced Rheology Software") is het meest krachtige en makkelijk te gebruiken rheologische Windows™- gebaseerde softwarepakket beschikbaar. Met deze software kunnen meerdere gegevens samengevoegd worden zoals shear stress, shear rate of thermal stability test. De KARS SQC module kan worden gebruikt om snel viscositeitsvariaties in verschillende materialen te identificeren. Een programma voor de correlatie van smeltviscositeit naar intrinsieke viscositeit, voor PET en Nylon, is ook inbegrepen. 

Real-time display

Naast al zijn andere krachtige eigenschappen biedt, LAB KARS voor Windows ™, een real-time weergave van kracht of druk versus tijd gedurende de test. Deze functie geeft de operator direct inzicht in de flow gedragingen van het materiaal. Daarnaast kan de aanwezigheid van verontreiniging, niet gesmolten deeltjes of luchtbellen in het materiaal worden geïdentificeerd uit pieken in de kracht versus de tijd kromme.  

 

> Geheel digitale kalibratie

> Verhoogd snelheids- en krachtbereik

> Geavanceerde elektronica en software maken tot 45 shear stress of shear rate data punten per test mogelijk

> Wolfraam carbide "die" en een geharde gereedschapstaal "barrel" garanderen een lange nauwkeurige levensduur

> LAB KARS, geavanceerde reologie software

> Unieke algoritmen voor polymeer smeltstabiliteit

> Meerdere verwarmingszones en adaptieve PID temperatuur controle algoritme waarborgen een exacte en uniforme warmte tot 430C (500C optioneel)

> Precisie servo-motor en transducers zorgen voor een exacte controle bij stress- en snelheidsmodes testen

Mogelijkheden

Onze Dynisco Laboratory Capillary Rheometer is een maatwerkproduct, probeer bij uw offerte aanvraag zoveel mogelijk specificaties op te geven.